joi, 8 iulie 2010

Roxana

Roxana vine cam o data pe luna in Cismigiu, intotdeauna insotita de prietene. Ce fac ele aici? " De obicei ne plimbam. Uneori mai stam si discutam sau ne plimbam pe malul lacului si chiar si cu hidrobicicleta...ca tot e sezonul lor."
Uneori ea si cu prietenele ei merg la vreo terasa. Intrebata ce crede despre terase, ea raspunde ca " e bine ca sunt pentru ca te ajuta sa te relaxezi mai usor
...stand cu prietenii si in acelasi timp si bucurandu-te de un peisaj foarte dragut". Legat de evenimentele organizate periodic in Cismigiu, ea se arata incantata. A participat la cateva targuri (de handmade, de ziua rromilor,etc.). La cel dedicat zilelor voluntariatului chiar a vrut sa sa inscrie la o asociatie, dar a renuntat pentru ca nu avea suficient timp sa realizeze toate activitatile pe care acea organizatie le desfasura.
Cat despre artistii (cel mai mult a fost impresionata de o fata care realiza facepainting foarte frumos) pe care ii vede ocazional prin parc, Roxana declara ca ii plac "pentru ca dau mai multa viata parcului".
Despre Cismigiu, Roxana spune ca o atrage pentru ca "pare mai vechi,mai conservator...in sensul bun al cuvantului. Pe mine una ma poarta un pic in timp. Celelalte parcuri mi se par mai modernizate, in schimb acesta sunt sigura ca si-a pastrat mult din atmosfera sa din trecut." De altfel, ei ii plac si oamenii care se plimba prin Cismigiu: " am observat ca vin pe langa oameni obisnuti si persoane care apar pe la televizor. Ce ma bucura e ca nu prea am vazut persoane gen cersetori sau oameni neingrijiti".

Important! Acest text reprezinta reproducerea parerii persoanelor intervievate si nu ilustreaza parerea autorului acestui blog.

Un comentariu:

  1. Holy crap! Your blog is in another language! Sorry I can't read what you are saying.
    Thanks for commenting on my blog tho!
    Good luck with the read a thon!

    RăspundețiȘtergere